Αρχική Σελίδα

FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD

Κίνα FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Η πώληση των μερών σας πήγε καλά πέρυσι χωρίς τις επιστροφές μέχρι τώρα. Ευχαριστίες!

—— Νότια Αφρική Mr.Brett

Είμαι ευτυχής να σας ενημερώσω, ότι τα μέρη σας υπερέβησαν όλη τη δοκιμή μας. Παρακαλώ, αναθεώρησε την αξία 1000 PC και επιβεβαιώνει επίσης ότι μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα της κάλυψης

—— Ιταλία Ms.Sara

Είμαι Online Chat Now

FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD

1 2
FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD
Γραφείο το τμήμα πωλήσεων
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : FLUIDAC Η COEM
Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200
Ετήσιες πωλήσεις : 5 Million-10 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Η ρευστή Co. αυτόματου ελέγχου Fenghua, ΕΠΕ (FLUIDAC) είναι σοβαρός επαγγελματικός κατασκευαστής των πνευματικών τμημάτων συστημάτων αυτοματοποίησης και των ρευστών προϊόντων ελέγχου.
Επιχείρηση που βρίσκεται σε Xikou Ningbo που είναι η εθνική διάσημη φυσική παραλιακή πόλη απολαμβάνοντας την πολύ κατάλληλη μεταφορά θάλασσας, εδάφους και εναερίου

Ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις ενσωμάτωσης μαζί, FLUIDAC που κατέχει τους προηγμένους εξοπλισμούς και το ακριβές πλήρες σύστημα διαχείρισης. Αυτήν την περίοδο έχουμε τον κύριο προϊόντων κύλινδρο αέρα γραμμών πνευματικό, τον πνευματικό δονητή, την υδραυλική αντλία αέρα, την κατευθυντική βαλβίδα ελέγχου, τη χειρωνακτική χρησιμοποιημένη βαλβίδα, τη βαλβίδα ελέγχου ροής, την αεριωθούμενη βαλβίδα σφυγμού, τις μονάδες υπηρεσιών αέρα, το εξάρτημα πνευματικών σωλήνων, τον αεροσωλήνα, το κενό συστατικό, το διακόπτη κ.λπ. Switch&Flow πίεσης.   

Με πάνω από 10 έτη εμπειρίας και τη λεπτομερή γνώση στον πνευματικό και ρευστό βιομηχανικό τομέα του ελέγχου, FLUIDAC αφιερώνει για να παρέχει τους πελάτες ο υψηλός - ποιοτικά προϊόντα, καλύτερη τεχνική λύση και πιστή υπηρεσία.

FLUIDAC παίρνοντας " τον πελάτη ανώτατο, η ποιότητα πρώτα, η φήμη που προσανατολίστηκε» ως αρχή, που κρατά το ρυθμό κάθε τεχνικών βελτίωσης και καινοτομίας για να παρέχουν τα πλούσια εφοδιασμένα τυποποιημένα προϊόντα και τα προϊόντα επίσης.

FLUIDAC υπόσχεση " σταθερά ποιοτικά προϊόντα, λογική τιμή, σύντομος κύριος χρόνος, τίμιες, καταλαβαίνοντας, επαγγελματικές συμβουλές, καρδιά στην καρδιά υπηρεσία» προσωπικού

Και για το αμοιβαίο όφελος και για το ακμάζον futher, ευπρόσδεκτοι πελάτες FLUIDAC στην εγχώρια αγορά και στο εξωτερικό για να μας έρθει σε επαφή με για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.

Στοιχεία επικοινωνίας
FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. JOHNNY CHEN

Τηλ.:: 86-574-88871069

Φαξ: 86-574-88882296

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)