Αρχική Σελίδα

FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Κίνα FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Η πώληση των μερών σας πήγε καλά πέρυσι χωρίς τις επιστροφές μέχρι τώρα. Ευχαριστίες!

—— Νότια Αφρική Mr.Brett

Είμαι ευτυχής να σας ενημερώσω, ότι τα μέρη σας υπερέβησαν όλη τη δοκιμή μας. Παρακαλώ, αναθεώρησε την αξία 1000 PC και επιβεβαιώνει επίσης ότι μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα της κάλυψης

—— Ιταλία Ms.Sara

Είμαι Online Chat Now
1 2 3
FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD
Αποθήκη
συνεργείο
Γραμμές Assmbly

Αποθήκη

συνεργείο

Γραμμές Assmbly

1 2 3
FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD

 • Γραμμή Παραγωγής

  FENGHUA ΡΕΥΣΤΗ Co. ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΠΕ που κατέχει εγχέοντας τη φόρμα και die-casting το εργαστήριο, υλικό εργαστήριο, να δελεάσει εργαστήριο, CNC εργαστήριο σχεδίασης, εργαστήριο συγκέντρωσης, εργαστήριο συσκευασίας.

  Η εισαγωγή προώθησε την κατεργασία εξοπλισμός CNC πολυ-πλατφορμών του επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρου, των μεγάλων αυτόματων τόρνων, μεγάλης ακρίβειας EDM, σχηματοποίηση εγχύσεων, die-casting οι μηχανές κ.λπ.

   

  Η ισχυρή ομάδα Ε&Α κρατά κάθε ρυθμό στην καινοτομία και την ανάπτυξη για να τελειοποιήσει το σχέδιο προϊόντων και να προσφέρει την καλύτερη λύση OEM/ODM.

   

  Ομάδα πωλήσεων που ενεργοποιείται ιδιαίτερα ως παράθυρο παγκοσμίως να εμπορευτεί, να μοιραστεί την ιδέα και να φροντίσει για την απαίτηση από τους εκτιμημένους πελάτες μας.

 • OEM / ODM

  FENGHUA η ΡΕΥΣΤΗ Co. ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΠΕ αναπτύσσει βιώσιμο OEM/ODM για τους πελάτες μας όλοι πέρα από τον κόσμο, τα τελευταία χρόνια εμείς buid ήδη επάνω η μακροπρόθεσμη σχέση OEM/ODM με κάποιο μεγάλο κατασκευαστή της αυτοκίνητης βιομηχανικής, τέμνουσας μηχανής δέρματος βιομηχανικής, μηχανή συσκευασίας βιομηχανικό κ.λπ. στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

   

  Έχουμε την ικανότητα για παρεχόμενο το πελάτες υλικό σχέδιο λογότυπων processing.customer, σχέδιο τελωνειακής συσκευασίας, το προσαρμοσμένο procdure σχεδίου προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιό μας εντελώς.

 • Ε & Α

  FENGHUA η ΡΕΥΣΤΗ Co. ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΠΕ κατοχή και εισάγει προηγμένος επεξεργαμένος τον εξοπλισμό όπως CNC πολυ-πλατφορμών το επεξεργαμένος κέντρο, τους μεγάλους αυτόματους τόρνους, μεγάλης ακρίβειας EDM στη μηχανή, σχηματοποίηση εγχύσεων, die-casting οι μηχανές κ.λπ., οι ομάδες Ε&Α μας με την πλούσια και επαγγελματική πείρα, λεπτομερής γνώση του αεροκίνητου συστήματος αυτοματοποίησης και το ρευστό σύστημα ελέγχου, ικανή στο σχέδιο, αναπτύσσει νέα προϊόν για τη διαφορετική εφαρμογή βιομηχανικής περιοχής.

  Με τον προηγμένο εξοπλισμό κατεργασίας και τις ισχυρές ομάδες Ε&Α, ΡΕΥΣΤΉ Co. ΑΥΤΌΜΑΤΟΥ ΕΛΈΓΧΟΥ FENGHUA, ΕΠΕ που συνεχίζουν τον ώμο η συνεχής καινοτομία και κάθε προκλήσεις για να συνεχίσει.

   

  Διάγραμμα για την απεικόνιση σε Prodedure της ανάπτυξης νέων προϊόντων

  FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
FENGHUA FLUID AUTOMATIC CONTROL CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. JOHNNY CHEN

Τηλ.:: 86-574-88871069

Φαξ: 86-574-88882296

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)